Frăgezimea coastelor gătite lent întâlnește armonia dulce-picantă a dressingului de miere și muștar. Un preparat care surprinde prin complexitatea aromelor – fiecare mușcătură aduce căldura mierii naturale și nota ușor acidulată a muștarului. Perfect pentru serile în care vrei să te răsfeți cu o masă cu adevărat specială!
PREPARARE ȘI CALITATE:
Gătită lent (8 ore) la temperatură scăzută pentru frăgezime maximă
Marinată în amestec special de ierburi proaspete și condimente naturale
100% carne de porc romanesc premium atent selecționată
Zero aditivi, conservanți sau potențiatori de aromă
Congelată rapid pentru păstrarea perfectă a aromelor și texturii
Calitate constantă garantată lot după lot
BENEFICII CHEIE:
Timp de preparare redus: doar 15-20 minute
Carne incredibil de fragedă care se topește în gură
Porție generoasă ideală pentru 2-3 persoane
Perfect pentru mese în familie sau meniurile restaurantelor
Ușor de porționat și servit
SPECIFICAȚII TEHNICE:
Greutate brută: 500g/caserolă
Greutate netă: 500g
Condiții de păstrare: -18C°
Termen de valabilitate: 18 luni în congelator
Ambalare: vidată individual, în pungă specială pentru congelare
Trasabilitate completă a cărnii
Produs artizanal proaspăt
MOD DE PREPARARE:
Decongelare lentă în frigider (12-24 ore)
Încălzire la cuptor (îndepărtați folia): 15-20 minute la 180°C
Se recomandă servirea caldă
A se consuma întreaga cantitate după decongelare