Căutarea perfecțiunii în arta gătitului lent ne-a condus la crearea acestui Ciolanl de porc slow cooked. Gătit cu răbdare timp de 12 ore la temperatură scăzută, acest preparat transformă o bucată clasică de carne într-o delicatesă incredibil de fragedă, care se desprinde ușor de pe os.
PREPARARE ȘI CALITATE:
Gătit lent (12 ore) pentru frăgezime maximă
Marinat în mix special de condimente naturale
100% carne de porc românească premium cu os
Zero aditivi sau potențiatori de aromă
Congelat rapid pentru păstrarea suculenței
Sos natural format în timpul gătirii
BENEFICII CHEIE:
Timp de preparare redus: doar 15-20 minute
Carne extraordinar de fragedă
Porție generoasă de 750g, ideală pentru 2 – 3 persoane
Perfect pentru mese festive sau meniurile restaurantelor
Prezentare impresionantă pe platou
SPECIFICAȚII TEHNICE:
Greutate brută: 750g
Greutate netă: 650-700g
Condiții de păstrare: -18C°
Termen de valabilitate: 18 luni, produs congelat
Ambalare: vidat individual, în pungă specială pentru congelare
MOD DE PREPARARE:
Decongelare lentă în frigider (12-24 ore)
Încălzire la cuptor: 20-25 minute la 180°C
Se recomandă servirea caldă cu sosul propriu